Imams ord fik Holbæk til at skære i tilskud til enlig mor

Fra 1. april bliver livet sværere for den 34-årig somaliske Laily Abdeli Shired. Holbæk Kommune tror nemlig ikke på, at hun reelt er enlig forsøger og fratager hende en lang række ydelser. Det skriver Information.dk.

I sin begrundelse for at fratage Laily Abdeli Shired tilskudende henviser kommunen, ifølge Information.dk, bl.a. til udtalelser fra en imam Abu Bashar, der siger, at det er ulovligt at få barn uden for et ægteskab.

Holbæk Kommune mener, at faderen til børnene indgår i husstanden og derfor fjerner kommunen de almindelige og ekstraordinære børnetilskud, børnebidrag, økonomiske fripladser i børnenes institutioner og en del af boligsikringen. Laily skal også tilbagebetale de ydelser, hun ifølge kommunen har modtaget på et forkert grundlag i fire år.

Skriv et svar