Folketingspolitiker vil til Orø og undersøge færge-sag

formanden for folketinget Ø-kontaktudvalg Preben Rudiengaard vil nu besøge Orø for at undersøge kommunens sløfning af de sene afgange på færgeoverfarten. Foto: Folketinget.

Det var måske ikke forgæves, da en gruppe Orøborgere i går besøgte Folketingets Ø-kontaktudvalg og afleverede over 600 protestunderskrifter mod Holbæk Kommunes beslutning om at nedlægge de sene afgange på Holbæk-Orø overfarten.

For efter efter besøget har formanden for Folketingets Ø-kontakt udvalg, venstremanden Preben Rudiengaard i dag fortalt DR P4 Nordvestsjælland, at han vil tage på besøg på Øen for at undersøgeHolbæks kommunes beslutning om at sløjfe de sene færgeafgange mellem Orø og Holbæk.

– Når Folketinget og regeringen giver penge til færger, så skulle de også gerne ramme færgen. Men jeg ved også godt, at kommunerne har det svært, siger Preben Rudiengaard til DR P4 Nordvestsjælland.

Skriv et svar