Sparekassen Sjælland vil åbne filial på Amager

Sparekassen Sjælland med hovedsæde i Holbæk vil nu åbne filial på Amager. Foto: Rolf Larsen.

Sparekassen Sjælland leder efter egnede lokaler til en ny filial, denne gang på Amager.

Knapt er Amagerbanken lukket, før Sparekassen Sjælland vil indtage øen og åbne en filial.

Det bliver sparekassens 21. filial
Beslutningen er truffet med afsæt i sparekassens planer om at fortsætte filialudbygningen og i lyset af det robuste og meget tilfredsstillende regnskab, sparekassen offentliggjorde forleden.

– Vi er naturligvis på udkig efter lokale bankfolk på Amager, der sammen med vore egne folk skal drive den nye filial, fortæller ordførende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson og fortsætter:

– Det er gået rigtig godt på Frederiksberg, hvor vi blandt andet kan give kunder, der flytter til hovedstaden, en mulighed for at fortsætte som kunder i sparekassen. Det er lykkedes for os at få det første fodfæste i hovedstadsområdet. Vor filial på Frederiksberg er en del af sparekassens succes med at drive stabil finansiel virksomhed i disse år.

En del af bybilledet på Amager
Hos Sparekassen Sjælland er man fortrøstningsfulde og sikre på, at de nye kunder vil tage godt imod tilbuddet om at blive kunde i sparekassen.

– Vi forstår udmærket, hvis en hel del bankkunder på Amager er skuffede og skeptiske ovenpå den senere tids begivenheder. Men jeg er overbevist om, at ingen vil fortryde et nærmere bekendtskab med os, siger Lars Petersson.

– Vi tror på, at der vil opstå den nødvendige gensidige sympati mellem kommende kunder på Amager og sparekassen. Vi er selv oprundet af ideen om at stå sammen som en seriøs medspiller i den egn af landet, hvor vi har vort virke. Derfor går vi til opgaven med omhu og ydmyghed. Med balance mellem indlån og udlån, et overskud på 26 mio. kr., en styrket egenkapital på mere end to mia. kr. og en solvens, der langt overstiger lovens krav, glæder vi os til, at vort logo bliver en del af bybilledet på Amager, slutter Lars Petersson.

Skriv et svar