Vind en jordomrejse – på cykel

Selvom det stadig er koldt, så viser kalenderen, at foråret nærmer sig og med den kommer også dette års udgave af Danmarks største motionskampagne “Vi cykler til arbejde”.

Kampagnen, der løber af staben i perioden 2. – 31. maj, har til formål at få så mange som muligt til at bruge cyklen, som led i transporten til og fra arbejde. At tage cyklen til arbejde er en af de enkleste måder at få et pusterum i en hektisk hverdag – og så er det sundt!

”Vi cykler til arbejde” handler om at gøre cyklen til en naturlig del af transporten til og fra arbejde. Og fra Holbæk Kommune lyder en klar opfordring til alle virksomheder og borgere om at deltage i kampagnen. Tag cyklen den ene vej, begge veje eller hen til bussen eller toget. Alle kombinationer gælder, bare der bliver trådt i pedalerne.

– Hvis 90 % af borgere og virksomheder i Holbæk Kommune tilmelder sig ”Vi cykler til arbejde 2011”-kampagnen, så vil jeg som borgmester godt garantere medvind på alle kommunens cykelstier, udtaler borgmester Søren Kjærsgaard med et glimt i øjet.

Man skal være fire deltagere for at tilmelde et hold, men man er altid velkommen til at slå sig sammen med andre virksomheder, hvis man ikke selv kan stille med et hold på fire cyklister.

Vind en jordomrejse
Det ikke kun en god kondi og mere overskud i hverdagen, man kan vinde ved at tilmelde sig ”Vi cykler til arbejde”. Igen i år trækkes der lod om en lang række flotte præmier blandt andet en jordomrejse, nye cykler til hele holdet eller udstyr, der gør den daglige cykeltur mere behagelig og sikker.

Jo flere man tilmelder sig, og jo flere kilometer man cykler – jo større vinderchancer har man.

Skriv et svar