Flere spritbilister på vejene i weekenden

Flere spritbilister blev taget i weekenden. Arkiv foto: Rolf Larsen.

Holbaekonline.dk har i en tidligere artikel skrevet om en 20-årig mand fra Snertinge som klokken et natten til lørdag blev anholdt, mistænkt for at køre bil selvom han var påvirket af spiritus eller narko.

Men han var langt fra den eneste påvirkede bilist i Holbæk i denne weekend.

Klokken 04.40 lørdag morgen sad en 18-årig mand fra Holbæk i en bil på Stenhusvej. Manden havde netop startet bilen og politiet kontaktede den unge mand og kunne konstatere, at han var påvirket af spiritus. Han blev sigtet for forsøg på spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve.

Kort før midnat lørdag aften anholdt politiet en 47-årig lokal mand på Jernbanevej i Holbæk. Manden var kørende i en personbil og politiet konstaterede, at manden var påvirket af spiritus. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt igen.

Klokken 01.41 anholdt politiet en 18-årig mand fra Odsherred, da han kom kørende på Valdemar Sejrsvej i en personbil. Den 18-årige måtte aflevere en blodprøve, før han blev løsladt igen.

Søndag morgen kl. 05.42 kørte en 25-årig mand fra Hørve i en personbil ad Jernbanegade. Politiet så ham, og checkede ham. Han blev skønnet spirituspåvirket, så han blev anholdt. Der blev taget en blodprøve af ham, hvorefter han blev løsladt.

Skriv et svar