Ikke alle partier må være med til debatmøde

Når der tirsdag aften er politisk møde på Elværket i Holbæk, er det kun nogle af partierne som får lov til at være med.

Den politiske diskussion bliver måske en smule fattigere, når fem af partiernes kandidater på Sjælland mødes til debat.

Debat-deltagerne er Bertel Haarder (V), Brian Mikkelsen (C), Ole Sohn (SF), Pia Kjærsgaard (DF) og Henrik Sass Larsen (A). Men hverken Liberal Alliance, De Radikale eller Enhedslisten er blevet inviteret med til at deltage i mødet.

– Jeg kan slet ikke se, at der er en sag. Hånden på hjertet, så kunne jeg ikke engang nævne, hvem der er Enhedslistens Spidskandidat og hvor mange stemmer fik de på sjælland?, siger formanden for de konservatives vælgeforening Carsten G. Møller til weekend udgaven af Holbæk Amts Venstreblad.

Skriv et svar