Vinterferie: Pjerrots pudsige planter

Verden er ikke altid som man forventer det i Pjerrots pudsige verden.

Verden ikke altid er som vi forventer det.

At verden ikke altid er som vi forventer det, for selv om det der sker i virkeligheden ikke er spor mystisk, kan det godt føles sådan. For når der ikke er nogen, hvem har så taget den vandkande Pjerrot stillede lige dér for et øjeblik siden og hvorfor bliver hans kost ved med at havne samme sted som han lige har flyttet den fra og hvordan kan blomsterne vokse når det vand som de skulle have er væk. Det og mange andre pudseløjerligheder er det muligt at få fornøjelig forklaring på hvis man kigger med mens de sker.

Info:
Pjerrots pudsige planter
Medvirkende: Pjerrot: Jarl Forsman
Dato: Fredag d. 18. februar 2011, kl. 11.00
Sted: Holbæk Vandrerhjem, Ahlgade 1B, Holbæk
Billetter á kr. 50,- købes på Vandrerhjemmet eller i indgangen.

Skriv et svar