Borgmester og folketingskandidat besøger SmartGuy.dk

Der pakkes tøj til kunderne hos SmartGuy.dk i Jyderup. Virksomheden får i morgen besøg af borgmester Søren Kjærsgaard og folketingskandidat Jan Wammen Dam. PR Foto.

I morgen tirsdag den 8. februar besøger Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard (V) og folketingskandidat i Holbækkredsen Jan Wammen Dam (V) virksomheden SmartGuy.dk i Jyderup.

Nethandelsfirmaet Smartguy.dk var med i opløbet til at vinde prisen Årets Entreprenør 2010, som det globale konsulentselskab Ernst & Young uddelte i november 2010.

Bag firmaet i Jyderup står stifterne Christian Bjerre Kusk og Nicolai Kærgaard. Smartguy.dk blev stiftet for 10 år siden, og har nu små 200 ansatte. Smartguy.dk og de øvrige dele af virksomheden (Smartgirl.dk mv.) forhandler nu 500 forskellige varemærker via internettet, herunder varemærker som Hugo Boss og Ralph Lauren. Der udsendes ca. 2000 pakker om dagen, og der er ca. en million besøgende i netbutikken hver måned. Smartguy.dk planlægger en svensk- og en engelsk sproget version af hjemmesiden for at udvide markedet.

– Vi ser frem til besøget af de to lokale politikere, og til at vise virksomheden frem. Vi har løbende behov for at finde specialiseret arbejdskraft, og vil bl.a. vende beskæftigelsessituationen med Søren Kjærsgaard og Jan Wammen Dam, fortæller direktør Christian Bjerre Kusk.

Borgmester Søren Kjærsgaard glæder sig over virksomhedens fremgang.

– Jeg er meget glad for, at det går godt for Smartguy.dk, idet det er meget vigtigt, at vi i Holbæk har dynamiske virksomheder, der kan ansætte arbejdskraft. Jeg har tidligere haft lejlighed til at besøge virksomheden, og ser frem til at høre om den nyeste udvikling. I Holbæk Kommune har vi siden kommunalvalget sat et særligt fokus på erhvervsområdet, siger borgmester Søren Kjærsgaard.

Jan Wammen Dam, der er folketingskandidat for partiet Venstre, ser også frem til virksomhedsbesøget:

– Jeg glæder mig meget til at besøge Smartguy.dk. Det er flot, at se at to entreprenører har så stor en succes med deres virksomhed trods finanskrisen. Vi bør i Danmark i høj grad hylde iværksættere, der skaber vækst i Danmark, frem for – som vi har en tendens til – kun at fokusere på ofrene i velfærdssamfundet. Dansk erhvervsliv er grundlaget for velfærden i Danmark, og jeg er glad for, at vi har en virksomhed i Holbæk Kommune, der har været med i opløbet om at blive Årets Entreprenør i Ernst & Youngs konkurrence, siger folketingskandidat Jan Wammen Dam.

Besøget i morgen indledes med en frokost, hvorefter de to politikere vil blive vist rundt på virksomheden.

Skriv et svar