Præsten vil gerne gøre rent på Orø-færgen

Sognepræst på Orø, Kirsten Schmidt tilbyder at gøre rent på Orø-færgen, hvis det kan hjælpe på økonomien.

Et af forslagene til hvordan der nogle af de 500.000 kroner der skal spares på Orø-Holbaek overfarten er kan findes, at færgens personale fremover selv gør rent, i stedet for det det rengøringsfirma som i dag står for rengøringen.

Ved lørdagens tv-debat, som var arrangeret af Holbaekonline.dk ombord på Orø-færgen, tilbød Orøs sognepræst Kristen Schmidt at gøre rent helt gratis på Orø-færgen en gang om måneden, hvis det kunne hjælpe kommunen med at opnå de ønskede besparelser på 500.000 kroner.

Hun mente også, at der nok var flere, som ville tage en tørn med rengøringen.

Læs mere om debatten: Enige politikere: Orø Skole skal ikke lukkes

One thought on “Præsten vil gerne gøre rent på Orø-færgen

Skriv et svar