Region Sjælland: Man har et standpunkt, til man tager et nyt

Hvis man ikke er oppe i den alder som undertegnede har, skulle man tro disse vise ord stammer fra en radikal politiker, men de stammer faktisk fra en socialdemokratisk stastsminister ved navn Jens Otto Krag.

Region Sjælland, som har ansvaret vor sygehusvæsenet på Sjælland uden for Storkøbenhavn, har for længst vedtaget at regionens akutlægebiler her fra nytår skal erstattes med akutbiler bemandet med paramedicinere.

Men nu er der kommet grus i maskineriet idet SF inden regionsmødet i morgen har rejst spørgsmål om man alligevel ikke skulle beholde et par akut-lægebiler.

Regionsmedlem Nicolai Nicolaisen (A) har også været i tvivl om det fornuftige i denne beslutning.

I et videointerview holbaekonline.dk foretog for et par måneder siden siger han bl.a. på spørgsmålet: Hvad er mest værd 5 læge-akutbiler eller én lægehelicopter?: Regnestykket er sådan set det samme. Men i stærk tåge og om natten, så flyver lægehelicopteren ikke.. Det er fantastisk, hvis vi kan få 5 lægebiler for de penge (en lægehelicopter koster).

Se web-TV Holbæk sygehus bliver taber

One thought on “Region Sjælland: Man har et standpunkt, til man tager et nyt

  1. 6.1.2011. Regionsrådet for region Sjælland har her til aften besluttet der ikke skal være læger i akutbilerne, men derimod såkaldte paramedicinere. Holbaekonline regner med på et senere tidspunkt at bringe et interwiev med regionsmedlem Nicolai Nicolaisen(A)

Skriv et svar