Nytårsforberedelser til fest og mod hærværk

I Ladegårdsparken er papir- og papcontainerne fjernet for at undgå brand. Foto: Rolf Larsen.

I aften går det for alvor løs med krudt og nytårsløjer. Rundt omkring i byen er der blevet gjort klar til aftenen – både til fest og for at forhindre (alt for meget) hærværk.

Post Danmark har, som vi har skrevet i en tidligere artikel, sikret sine postkasser mod fyrværkeri. Det kan give lidt problemer for dem der vil sende post, men til gengæld burde posten være sikret mod at gå tabt på grund af nytårskrudt.

I Ladegårdsparken har man, ligesom mange andre steder i byen, fjernet papir- og papcontainerne for at mindske risikoen for brand.

På byens diskoteker gøres der klar til de feststemte gæster, som forventes at rykke ind i løbet af aftenen.

Champagne, mad og fjollede hatte
Holbaekonline.dk tog en tur rundt i byens supermarkeder, som alle var overordentlig velbesøgt. I SuperBrugsen i Ladegårdsparken stod kunderne i kø fra kassen og ned til bagvæggen, så man dårligt kunen komme forbi og hente varer og i Lidl blev kurve og vogne fyldt med alt fra bordbomber og fjollede hatte til fisk og franske kartofler.

I Kvickly i Slotscenteret var det ikke kun madvarer og festartikler, som blev kørt gennem kasseapperatet. Under vores besøg købte flere mænd skjorte og slips, som man må formode skal bruges i aften.

Mangler man stadig at handle ind, kan det nås lidt endnu. Byens supermarkeder lukker først klokken 15 i dag.

Varmt, men vådt og blæsende
Et af de store spørgsmål nytårsaften er altid, hvordan bliver raket-vejret? Ifølge DMI så får vi plusgrader i begyndelsen af aftenen og temperaturen holder sig natten i gennem på plus siden. Tilgengæld forventer meteologerne skyer og regn når vi kommer frem til midnat, ligesom der vil være en kraftig blæst på 14 m/s, med vindstød på op til 20 m/s.

Skriv et svar