Adventspremiere på Min søsters børn vælter Nordjylland


På søndag er der adventspremiere på den nye danske familiefilm Min søsters børn vælter Nordjylland i Grand bio. Du kan se en forsmag på filmen her.

Det er nogle dage før filmen ellers for alvor kommer på plakaten, hvilket sker torsdag d. 16. december.

Om filmen:
I forbindelse med sin doktorafhandling vil den anerkendte professor i børnepsykologi Onkel Erik ombygge et gammelt tysk bunkeranlæg fra 2. verdenskrig til et familie-terapi-center – med hjælp fra sin søsters fem børn (Blop, Pusle, Michael, Jan og Amalie). Og det skal vise sig, at Onkel får rig mulighed for at afprøve sine teorier om fri opdragelse og familie-sameksistens.

Det kommer naturligvis ikke til at gå helt som han havde ventet, og da ejeren af det lokale wellness-center viser sig at være i lommen på de lokale politikere, som heller ikke skyr nogen midler for at stikke en kæp i hjulet for Onkels familie-terapi-projekt, må selv den skrappe nabo Fru Flinth træde i karakter og hjælpe til med at svinge håndtasken og de gamle tyske kanoner.

I fællesskab, og med lidt hjælp fra nogle rekvisitter fra krigens tid, tager de alle kampen op mod de skumle boligspekulanter.
Leveret af Filmtrailer.com

Skriv et svar