Parkeringsforhold i Holbæk by ændres

Fremover vil alle p-pladser på den store p-plads på Havnevej være begrænset til 2 timers parkering. Foto: Rolf Larsen

Parkeringsforholdene i Holbæk by bliver nu ændret.

På den store parkeringsplads på Havnevej – bag det gamle Kvickly – bliver den nuvæernde 24-timers P-plads nærmest Elværket lavet om til to timers parkering, ligesom resten af parkeringspladsen.

Den del af Ahlgade som ligger ved Sparekassen Sjælland, hvor der i dag er standsningsforbud, bliver der i stedet parkeringsforbud, så af- og pålæsning bliver tilladt.

Desuden forlænges vareleveringstiden i Ahlgade med 1 time, så der er vareleveringstid mellem kl. 6.00 og 12.00 i hverdagene og om lørdagen.

I forbindelse med forlængelse af vareleveringstiden etableres der nogle vareleveringspladser 3 steder på Ahlgade, hvor lastbilerne skal holde, når de skal levere varer. Der vil blive benyttet nogle at de eksisterende parkeringspladser, til gengæld vil lastbilerne ikke holde og spærre for den øvrige trafik.

Holbæk Kommune oplyser, at der ved indfaldsvejene til Holbæk by vil blive opsat skilte med henvisninger til de større parkeringspladser.

One thought on “Parkeringsforhold i Holbæk by ændres

  1. Hvor er det dog en dårlig løsning for Holbæk bys forretninger-at langtidsparkeringen bliver sløjfet! Vi bor i Asnæs og holder af at handle i byens butikker og gå på Vivaldi f.eks og spise frokost. DET er slut nu, for på 2 timer kan vi IKKE nå begge dele, så nu må vi køre på RO`s Torv i Roskilde eller til NYK.S, når vi skal handle.
    Hilsen Ellen Ibsen

Skriv et svar