Flemming Quist Møller på Æglageret

På Æglageret kan man frem til den 20. november se billeder af den danske multikunstner Flemming Quist Møller.

“I kunstens verden er det et udbredt dogme, at det gælder om at udvikle en personlig stil, som gør det enkelte værk til en let genkendelig, eksklusiv mærkevare. Den holdning finder jeg mere kunstig end kunstnerisk, for jeg elsker at afsøge nye områder med pen og pensel.” – skriver Flemming Quist Møller i sin pressemeddelse og fortsætter:

“Billedmageriet er en vedvarende opdagelsesrejse, og hver opgave – fri eller bunden – kræver sit eget udtryk. Derfor er udstilingen en blandet landhandel med både bestillingsopgaver og frie arbejder på hylderne. At anlægge en stram og ensporet linie har aldrig været min stil. Dertil er livet alt for broget og mangfoldigt, og det skal udstillingen gerne afspejle.”

Flemming Quist Møller er måske især kendt for sine børnehistorier og tegnefilm som Cykelmyggen Egon, Bennys Badekar og Jungledyret Hugo. Han spiller i okesteret Bazaar sammen med Peter Bastian og Anders Koppel.

Udstilling med keramiker Jette Lôwèn Dall
Flemming Quist Møllers billeder har på Æglageret fået selskab af Jette Lôwèn Dalls ‘Princess of Keramos’ – en lille porcelænsprinsesse, som tager på rejse i landet Keramos hvor hun møder forskellige væsner.

‘Princess of Keramos’ var Jette Lôwèn Dalls afgangsprojekt fra Designskolen i Kolding i 2007.

Info:
Udstilling: Flemming Quist Møller og Jette Lôwèn Dall
Dato: Udstilling slutter d. 20. november 2010
Sted: Æglageret, Lindevej 6, Holbæk
Se mere på www.aeglageret.dk

Skriv et svar