En weekend med færdselsuheld

Der var en del trafikuheld i weekenden. Her en havareret bil i krydset Gl.Ringstedvej/Valdemar Sejrs Vej. Foto: Rolf Larsen.

Der skete flere færdselsuheld i Holbæk denne weekend.

Fredag morgen klokken 06.42 kørte en 31-årig mand fra København ad Tuse Lågevej mod nord i en personbil. Af ukendte årsager kom han over i den modsatte kørebane, hvor han kolliderede med en peronbil, ført af en 49-årig mand fra Holbæk. Begge mænd slap tilsyneladende fra uheldet uden skader.

Klokken 19.30 samme dag fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i krydset Gl. Ringstedvej/Valdemar Sejrs Vej.

En 32-årig kvinde, kom kørende ad Gl. Ringstedvej i en personbil. Da hun holdt stille for at svinge til venste ad Valdemar Sejrs Vej, blev bilen påkørt af en hvid varebil, som efterfølgende stak af fra stedet.

Der skete kun materielskade ved uheldet og selvom politiet ledte efter varebilen, lykkedes det ikke at finde den.

Lørdag morgen klokken 07.13 ramte en varebil en elmast på Valdemar Sejrs Vej. Bilen, der blev ført af en 26-årig kvinde fra Holbæk, var forinden kommet kørende ad Gl. Ringstedvej. Efter at være svinget til højre ad Valdemar Sejrs Vej ramte bilen en el-mast, ca. 50 meter efter svinget. Den 26-årige bilist kom ikke noget til ved uheldet.

Klokken 13.20 skete et nyt færdselsuheld. Denne gang i krydset Havnevej/Brogade, hvor to biler kørte sammen. De kom fra hver sin retning, og en af parterne er kørte over for rødt lys. Der skete kun materiel skade. Denne ene bil blev ført af en 26-årig kvinde fra Tølløse og den anden af en 46-årig kvinde fra Holbæk.

Søndag omkring klokken 14.40 væltede en knallertkører af ukendte årsager på Skagerakvej ud for Bernts Have. Knallertkøreren slap med hudafskrabninger på hænderne og kunne selv køre videre efter at have sundet sig lidt.

Skriv et svar