19. april 2024

Holbæk Kommune kunne i går præsentere den nye chef for Plan & Byg.

Valget er faldet på Kristian Nabe-Nielsen, der er 38 år gammel, og kommer fra en stilling som områdechef for enhederne Byrum og Bygværker i Københavns Kommune. I den egenskab har han haft det ledelsesmæssige ansvar for 18 stabsmedarbejdere samt ansvaret for blandt andet opførelsen af nye broer over Københavns havn og Ny Nørreport station.

I Holbæk Kommune skal den nye chef blandt andet lede sammenlægningen af planafdelingen og byggesagsafdelingen, sikre sammenhæng i Holbæk Kommunes store udviklingsprojekter, og samtidig sætte gang i kommuneplanprocessen, der skal analysere og beskrive kommunens fremtidige fysiske udvikling.

Anders Asmind, der er direktør for Teknik, Miljø og Kultur i Holbæk Kommune, ser frem til samarbejdet:
– Den nye chef skal løse nogle meget store opgaver, der kræver både overblik og drive, men som samtidig også stiller store krav til personaleledelsen og forståelsen for arbejdet i en politisk ledet organisation. Den alsidighed besidder Kristian, og derfor glæder jeg mig meget til samarbejdet, som jeg tror, bliver en stor gevinst for kommunen, siger Anders Asmind.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der besluttede at ansætte Kristian Nabe-Nielsen. Den nye Plan & Byg chef starter den 1. oktober 2010.

Om Kristian Nabe-Nielsen:
Kristian Nabe-Nielsen er gift, har tre børn og er bosat i Gevninge ved Roskilde.

Han er uddannet cand.hort.arch eller landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole med speciale i byplanlægning. Han tog sidste år en diplomuddannelse i ledelse fra Syddansk Universitet.

Kristen Nabe-Nielsen har siden 2004 ansat i forskellige stillinger i Københavns Kommune.