18-årig sigtet for spritkørsel

Kort før klokken to natten til lørdag anholdt politiet en 18-årig mand fra Holbæk, der sigtes for at have kørt spirituskørsel. Politiet fik fat i ham uden for bilen, og han hævdede, at han ikke havde nøgler til bilen.

En politihund fandt dog nøglerne smidt meget tæt på, hvor den 18-årige opholdt sig. Han blev løsladt efter afhøring og udtagelse af blodprøve.

Kørekort havde han ikke noget af, så han blev også sigtet for at have ført bilen uden at have kørekort.

En kammerat til den anholdte, en 16-årig dreng fra Holbæk, var meget utilfreds med politiets tilstedeværelse. Han kaldte politifolkene for alverdens ting, og det endte med, at han blev anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale efter straffeloven.

Den 16-årige blev løsladt ud på formiddagen.

Skriv et svar