Ladegårdsparken: Forvirringen er total

Arkiv foto: Freelancefotografen.dk
Holbaekonline.dk var tirsdag en tur i Ladegårdsparken og talte med flere beboere om balladen omkring bestyrelsen, sagen om FC Ladegårdsparken og det forestående bestyrelses-valg.

Noget der undrede journalisten var, at stort set ingen ville udtale sig med navn. Som en af beboerne sagde:

– Det er ren klike-dannelser herude. To gruppe mod hinanden og der er vist et stort fjendskab mellem de to grupper. Det vil jeg ikke rodes ind i.

Almindeligvis vil vi ikke bruge anonyme udtalelser på Holbaekonline.dk, men vi har i denne situation valgt at tillade dem fordi vi kender folks identitet og fordi vi ellers ikke ville have fået udtalelser fra almindelige beboere i Ladegårdsparken.

“Det vist noget med nogen der har taget af kassen”
Ved fællesvaskeriet i nr. 15 mødte vi Anne (efternavnet er kendt af redaktionen) som med det samme gav udtryk for, at hun havde opgivet at følge med:

– Jeg aner ikke hvad der er sket. Det vist noget med nogen har taget af kassen, vistnok til og give fodboldklubben. Men jeg er ikke sikker. Jeg har opgivet. Vi har fået nogle breve men der står ikke noget i dem som gør mig klogere på det.

Ved SuperBrugsen møder vi flere mennesker, men stort set ingen har lyst til at snakke med os. En enkelt stopper dog op et kort øjeblik for at sige sin mening:

– Sådan som jeg har forstået det, så drejer det sig om, at FC Ladegårdsparken har brugt penge som de ikke har fået og ikke har regnskab på. Så nu har dem bag klubben fået væltet formanden for at redde deres eget skind.

Ved Musikhuset mødte vi med Kim (efternavnet kendt af redaktionen) som på trods af regnen gerne ville med os, blot hans efternavn ikke kom med:

– Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror nok det handler om mere end pengene og fodboldklubben. Der er også noget med brudte løfter. Ting som er blevet lovet, men ikke gennemført, fortæller Kim og fortsætter:

– Jeg har hørt det var noget med video-overvågning fra lang tid siden og så noget med tv-kanaler og plads til motorcykler. Men jeg ved ikke rigtig.

Da vi spørger ham om han skal stemme ved valget til bestyrelsen siger han:

– Øh, det ved jeg ikke. Jeg kan ikke finde ud af hvem jeg syntes det skal være. Tror det er lidt hip som hap hvem der sidder i bestyrelsen. Jeg tror de er lige gode om balladen allesammen.

Holbaekonline.dk snakkede med flere beboere, men de ønskede ikke at deres udtalelser blev brugt. Men alle udtalelserne vidnede om, at der var forvirring om, hvad balladen i Ladegårdsparken egentlig drejer sig om.

Valg til bestyrelsen
Beboerne i Ladegårdsparken skal onsdag aften vælge en ny bestyrelse til afdelingen. To ‘grupper’ har stillet op mod hinanden, den ene med den væltede formand Uffe Frejdal Nielsen i front og den anden med Johnny Døj i front.

Begge ‘grupper’ har udsendt valgmateriale op til valget.

One thought on “Ladegårdsparken: Forvirringen er total

  1. Jeg bliver nødt til at kommentere ovenstående artikel:
    Noget kunne tyde på,at rygter som sædvanligt kan få ting til at virke mere dramatiske, end de egentlig er.
    Sagen er den, at vi er en gruppe beboere i Ladegårdsparken, som mener, at vi er et bedre bud på en velfungerende afdelingsbestyrelse end den tidligere sammensætning af bestyrelsen.
    Der er overhovedet ikke tale om fjendskab fra vores side, og for os er problematikken omkring fodboldklubben FC Ladegårdsparken ikke relevant i forbindelse med valget til afdelingsbestyrelsen.
    Med en større gruppe af beboere i ryggen støtter vi Lars Hansens formandskandidatur, og derfor er det Lars Hansen, der er i front og ikke Johnny Døj.

Skriv et svar