Ladegårdsparken: Johnny Døj tager til genmæle

Arkiv foto: Rolf Larsen.

En af parterne i den verserende konflikt i Ladegårdsparken, Johnny Døj, har omdelt en to siders skrivelse til samtlige beboere i afdelingen.

I skrivelsen forsøger Johnny Døj at tilbagevise nogle af de rygter, påstande og beskyldninger, som der i de seneste måneder har været i Ladegårdsparken omkring blandt andet hans person.

Blandt andet skriver Johnny Døj, at det ikke passer, når den nu afsatte formand, Uffe Frejdal Nielsen, i et brev til beboerne i juni skrev, at der ikke var afholdt møder i FC Ladegårdsparken. Ifølge Johnny Døj er der afholdt tre møder, hvoraf der findes referat fra de to.

Uffe Frejdal Nielsen skrev i sit brev, at FC Ladegårdsparkens bestyrelse indgik et forlig med Holbæk Boligselskabs afdeling Ladegårdsparken, men at bestyrelsen løb fra forlige. Johnny Døj er af en noget anden opfattelse. Han skriver blandt andet at der ikke var noget stempel fra en advokat som godkendelse af forliget.

De 20.000 kroner til FC Ladegårdsparken fra Aktivitetsudvalget, som er et af kernepunkterne i den oprindelige sag, blev ifølge Johnny Døjs brev bevilget fordi han på et bestyrelsesmøde havde hørt afdelingsformanden, Uffe Frejdal Nielsen, sige, at at pengene nok skulle blive fundet. Det var dog, ifølge Johnny Døj selv, ikke blevet ført til referat.

Stiller op til bestyrelsen
Johnny Døj stiller op til bestyrelsen ved afdelingsmødet i morgen onsdag.

Han har sammen med otte andre udsendt en fælles ‘valgseddel’ hvori de blandt andet skriver:

‘Vi er en gruppe af beboere, som mener, at vi bedre end den tidligere sammensætning af afdelingsbestyrelsen kan varetage beboernes interesser’.

Afsat formand stiller også op
Som vi kunne skrive igår, så stiller Uffe Frejdal Nielsen også op til valg onsdag. Han blev ellers afsat af et flertal af de fremmødte beboere på et ekstraordinært afdelingsmøde i slutningen af juni.

Skriv et svar