20. april 2024

Referat og mødeindkaldelse er indtil videre det eneste officielle, der er sendt til beboerne om balladen i Ladegårdsparken. Foto: Holbaekonline.dk

Referat og mødeindkaldelse er indtil videre det eneste officielle, der er sendt til beboerne om balladen i Ladegårdsparken. Foto: Holbaekonline.dk

Det er næsten en måned siden, at beboerne i Ladegårdsparken afsatte formanden for afdelingen og næsten to måneder siden, at et afdelingsmøde blev suspenderet. Men først i dag er beboerne i Ladegårdsparken blevet informeret officielt – om noget af det, som er sket.

Holbaekonline.dk har set de papirer, som er sendt ud til beboerne i Ladegårdsparken.

Det drejer sig om et referat af det ordinære afdelingsmøde d. 14. juni, som blev suspenderet efter tvivl omkring den underskriftsindsamling, som satte mistillid til formanden på dagsordenen.

Desuden har beboerne modtaget en indkaldelse til nyt ordinært og ekstra ordinært afdelingsmøde d. 18. august.

Men et referat fra det ekstraordinære afdelingsmøde d. 30. juni, hvor formanden blev afsat er ikke kommet til beboerne i Ladegårdsparken.

Indkaldelse med valg af afdelingsbestyrelse
I følge indkaldelsen til afdelingsmødet d. 18. august skal der vælges en ny bestyrelse til Ladegårdsparken. Det er dermed det første officielle stykke papir, hvor beboerne har kunnet læse, at der ikke længere er nogen bestyrelse i afdelingen.

I følge indkaldelsen, vil man søge at flytte punktet om valg af bestyrelse fra det ordinære afdelingsmøde til det ekstraordinære afdelingsmøde.

Indkaldelsen er underskrevet af bestyrelsesformand i Holbæk Boligselskab Michael Rasmusen og Regionschef i Domea Carsten Vammen. Endnu et signal om, at der ikke er en bestyrelse i Ladegårdsparken.

Ingen information om sagen der udløste balladen
Der er stadig ikke givet nogen officiel forklaring til beboerne – enten i form af et brev, eller i beboerbladet Ladegårdsposten – om den sag, der startede balleden.

Sagen drejer sig om svindel, politianmeldelse og den nu lukkede fodboldklub FC Ladegårdsparken. Men hvad der er hoved eller hale i sagen er svært for beboerne at finde ud af. Siden sagen dukkede op i pressen har det fløjet med beskyldninger og rygter i boligområdet. Men intet er der skrevet officielt fra hverken boligselskabets eller den nu afgåede bestyrelses side om sagen til orientering af Ladegårdsparkens beboere.

Den nu afsatte formand, Uffe Frejdal Nielsen, udsendte inden det ekstraordinære afdelingsmøde i sidste måned et tre sider langt dokument, som han kaldte “Redegørelse vedr. den verserende mistillid til afdelingsformanden i Ladegårdsparken”. Redegørelsen var skrevet på officielt papir med både Holbæk Boligselskabs og bestyrelsens bomærker. Men formanden for Holbæk Boligselskab, Michael Rasmussen, kendte ikke til ‘redegørelsen’ og sagde, at Holbæk Boligselskab intet havde med redegørelsen at gøre. Heller ikke afdelingens kassér, Uffe D. Løfgren, ville kendes ved ‘redegørelsen’, selvom det var afsendt med bestyrelsens navn på.

Så beboerne i Ladegårdsparken venter stadig på en officiel forklaring af hvad sagen drejer sig om.

3 thoughts on “Nu kom der – lidt – information til Ladegårdsparkens beboere

  1. Det pudsige her er at det øjensynligt er tiltænkt at man vil have godkendt regnskabet i det ordinære afdelingsmøde uden at der eksisterer nogen egentlig bestyrelse, da de først vil vælge denne på et senere møde ?????? I vedtægterne står der ellers at det er afdelingsbestyrelsen der skal godkende regnskabet…… Så i mine øjne ser det ud til at det ordinære afdelingsmøde udelukkende kan gennemføre valg af dirigenten….. Lidt spinkelt grundlag at indkalde til møde på syntes jeg, eller ligger der mon andet til grund ????

  2. Uffe Frejdal Nilsen. sin omdelte 3 sider Redegørelse. Skriver Uffe Frejdal Nilsen, selv.
    Det burde have været klart for enhver, at afdelingens midler ikke er et tagselvbord.

    Så er det jeg tænker på at din redegørelse, er en personlig skrivelse, her kan man ikke bruge officielt papir, brug af personalet. Det er misbrug af afdelingens midler.

    Hvad har Domea tænk sig at gøre her, vil de sende han til advokat, tvinge han til at skrive under på et, frivillige forlig eller sende han i retten. Eller er der forskel på hvem der gør hvad. ?

  3. Formand for Holbæk Boligselskab, der også var dirigent ved mødet, kendte ikke til Uffe Frejdal Nielsens ‘redegørelse’ udsendt til beboerne på officielt brevpapir. Mobilfoto: Holbaekonline.dk

    Her svare Asger mig på Facebook /ladegårdsparken

    Asger Larsen Johnny, jeg ved med sikkerhed at Michael kendte til Frejdals redegørelse. Han fik den på mail samtidig mad at bestyrelsen og Venstrebladet fik den. Hvorfor den så ikke kom i venstrebladet og hvorfor Michael siger sådan, vil jeg ikke gætte på her.

Comments are closed.