Politimand i civil anholdte bankrøver

En 20-årig mand blev mandag eftermiddag anholdt i Danske Bank i Ahlgade.

Politimanden, der normalt sidder som vagtchef på politiets vagtcentral i Roskilde, var i banken som kunde, da en bankrådgiver gjorde ham opmærksom på, at der var noget galt oppe ved kassen i banken, hvor en mand ville begå røveri.

Politimanden, der naturligvis var i civil, gik diskret op bag den unge mand, der blev udpeget af personalet. Han sikrede sig, at den unge mand ikke havde nogen våben, og dernæst spurgte politimanden den unge mand, hvad han havde gang i. Den 20-årige fortalte, at han ville lave røveri, og det fik politimanden til at erklære den unge mand for anholdt og sigtet for forsøg på bankrøveri.

Den 20-årige blev visiteret og sat ned i banken under behøring overvågning af politikommissæren.

To patruljer kom kort tid efter frem til stedet og kunne overtage den 20-årige mand fra den anholdende politimand.

One thought on “Politimand i civil anholdte bankrøver

Skriv et svar