Formanden i Ladegårdsparken væltet

Formand for Holbæk Boligselskab, der også var dirigent ved mødet, kendte ikke til Uffe Frejdal Nielsens 'redegørelse' udsendt til beboerne på officielt brevpapir. Mobilfoto: Holbaekonline.dk

Uffe Frejdal Nielsen blev onsdag aften væltet som formand for Ladegårdsparken på et ekstraordinært afdelingsmøde.

Det tog kun 20 minutter, så var mødet overstået og formanden væltet.

Hoved personen selv, havde valgt ikke at deltage i mødet og var i stedet taget på ferie.

kritik af manglende information
Flere beboere gjorde ved mødets start opmærksom på, at al information og debat om sagen, der nu har stået på i flere måneder, har været gennem Venstrebladet.

En beboer undrede sig over, hvorfor det lokale beboerblad, Ladegårdsposten, ikke blev brugt til information og debat om sagen.

Samme beboer undrede sig over, hvorfor en redegørelse på afdelingens og Holbæk Boligselskabs brevpapir mere var et partsindlæg fra formanden end en egentlig redegørelse om sagen.

Formanden for Holbæk Boligselskab, Michael Rasmussen, kendte ikke til ‘redegørelsen’ og sagde, at Holbæk Boligselskab intet havde med redegørelsen at gøre. Heller ikke afdelingens kassér, Uffe D. Løfgren, ville kendes ved ‘redegørelsen’, selvom det var afsendt med bestyrelsens navn på.

Det kunne dermed konkluderes, at Uffe Frejdal Nielsen af sig selv havde udsendt det 3-sider lange brev til samtlige lejemål på Boligselskabets og afdelingens brevpapir.

Michael Rasmussen, der udover sin egenskab som formand for Holbæk Boligselskab også var tilstede som dirigent på det ekstraordinære afdelingsmøde, lukkede for debatten, som han mente at folk burde have indhentet informationer om, f.eks. gennem Venstrebladet.

Den kommentar fra Michael Rasmussen, affødte flere kommentarer fra salen om, at det jo var svært, hvis man ikke holdt Venstrebladet.

Michael Rasmussen lukkede derefter talerækken og skred til afstemning om mistillid til formand Uffe Frejdal Nielsen.

Med 78 stemmer mod 58, stemte et flertal af de fremmødte beboere for en mistillidsvotum mod den siddende formand, Uffe Frejdal Nielsen, som dermed ikke længere er formand i Ladegårdsparken.

Stadig forvirring om hvad sagen drejer sig om
Det var tydeligt på de fremmødte, at en stor del af dem stadig ikke vidste hvad der var gået så galt, at man var kommet til en mistillids-afstemning mod formanden.

Flere som Holbaekonline.dk talte med under og efter mødet gav udtryk for, at det netop var den manglende information, mere end det var selve sagen, som havde fået dem til at stemme for mistillidsdagsordenen.

Nyt møde til august
Der er indkaldt til et nyt ekstraordinært afdelingsmøde d. 18. august, hvor der skal vælges en ny formand.

Skriv et svar