Udvalg besøger kulturinstitutioner

I Udvalget for Kultur og Fritid står det højt på dagsordenen at komme rundt i kommunen og hilse på kulturaktørerne i de mange lokalområder.

– Vi har nogle fantastiske kulturtilbud i Holbæk Kommune, og i udvalget sætter vi stor pris på at møde nogle af de mennesker, der står bag, da vi herigennem får et godt indblik i, hvad de enkelte kulturinstitutioner tilbyder, og hvordan de fungerer. Samtidig får vi mulighed for at gå i dialog med kulturaktørerne og høre om deres ønsker for både deres egen institution og for udviklingen på kultur- og fritidsområdet generelt set, forklarer Emrah Tuncer, der er formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

Udvalget har på denne baggrund indledt en turné rundt til kommunens lokalområder. Første stop var den 1. marts i Tølløse, hvor det ordinære udvalgsmøde blev suppleret med en rundtur til hallen, fodboldklubben og remisen. Ved samme lejlighed hilste udvalget på Idrætssamrådet, der er et dialogforum for Holbæk Kommune og foreningerne i kommunen.

Turnéen fortsætter
Udvalget har besluttet, at besøgene hos kulturinstitutionerne indtil videre fortsætter, og de gennemføres som udgangspunkt fra kl. 12.00 på de normale udvalgsdage. Næste udvalgsdag er mandag den 12. april, og når lokaliteten er fastlagt, vil pressen blive inviteret til at deltage i besøget hos de udvalgte kulturinstitutioner.

Skriv et svar