Politiet søger vidner til røveri mod Jensens Bøfhus

billede af røveriet fra overvågningskamera hos Jensens Bøfhus.
billede af røveriet fra overvågningskamera hos Jensens Bøfhus.

Politiet efterlyser nu vidner efter røveriet mod Jensens Bøfhus på Holbæk havn søndag aften.

To maskerede mænd kom søndag aften kl. 21.57 ind i restauranten, hvor de ved at true med en pistol røvede sig til penge.

Efter røveriet løb mændene ud af restaurationen, og kørte formentligt bort fra stedet i ukendt retning i en ventende bil.

Røverne beskrives som:

A: mand, ca. 25 år, ca. 185 cm. høj, alm. til muskuløs af bygning, maskeret med et sort klæde/elefanthue med huller til øjnene, iført en kort, sort vatteret jakke med hætte, muligt at mærket Peak, mørke bukser, hvide Nike sportssko, sorte/grå handsker, muligt af neopren, med hvidt logo/skrift på håndryggen. Han var bevæbnet med en sølvfarvet revolver med brunt skæfte.

B: mand, ca. 25 år, ca. 185 cm. høj, alm. af bygning, maskeret med sort klæde/elefanthue med huller til øjnene, iført kort sort jakke, mørke bukser, lyse sko, sorte/grå handsker, muligt af neopren, med hvidt logo/skrift på håndryggen. Han medbragte en sort/beige sportstaske med skulderrem.

Politiet vil gerne tale med vidner, der kan genkende noget på de to mænd eller beklædningen, de har på, har set dem flygte fra restaurationen, har set den eventuelle flugtbil, eller som i øvrigt har oplysninger, der kan hjælpe politiet med opklaring af denne sag. Man kan kontakte lokalpolitiet i Holbæk eller nærmeste politi på 114.

Skriv et svar