Røveri mod pengetransport i Ugerløse

Foto: Politi.dk
Foto: Politi.dk

Tre mænd røvede i aftes en pengetransport fra Postdanmark.

Klokken 19.55 modtog politiet en anmeldelse om, at en lastbil fra Postdanmark var blevet udsat for røveri i Ugerløse.

En hvid varebil var kørt ind foran postbilen på Boderupvej i Ugerløse, hvor den standsede op. I det samme sprang to personer, der gik på fortovet, ind i postbilen og truede chaufføren med pistoler.

Røverne kørte postbilen til Anneksgårdsvej ved et savværk, hvor de truede chaufføren til at åbne til varerummet. En pengekuffert blev åbnet, men det førte til, at en farvepatron eksploderede, hvilket fik røverne til at stikke af fra stedet i den hvide varebil.

I forbindelse med sagen har politiet fundet et magasin med patroner.

Røverne beskrives som A: Mand, ca. 185 cm. høj, mørkt tøj, maskeret med elefanthue. B: Mand, ca. 185 – 190 cm. høj, kraftig af bygning, iført mørkt tøj, maskeret med elefanthue. Begge røvere talte med udenlandsk accent, og de var begge bevæbnede med sorte pistoler.

Røverne forsvandt i en hvid varebil muligt med reklamer med tynd skrift på bilens sider

Politiet satte straks en stor eftersøgning i gang, men det lykkedes ikke at finde frem til flugtbilen eller røverne i første omgang.
Politiet er meget interesserede i at høre fra vidner, der har bemærket den hvide varebil i forbindelse med postbilen eller som evt. har bemærket ”fodgængere” i Ugerløse mandag aften, der kunne være interessante i forbindelse med sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

I forbindelse med røveriet, blev der smidt partisansøm i området. Allerede et kvarter før anmeldelsen af selve røveriet, havde politiet fået en anmeldelse om, at der lå partisansøm på kørebanen i Kvanløse og på Skovvejen ved Hjortholmvej.

Skriv et svar