Politiet måtte ud i nattelivet

Politiet måtte natten til søndag rykke ud i Holbæks natteliv og sørge for ro og orden.

Kl. 01.30 kørte politiet til diskotek Cleopatra i Vestergade, hvor en mand lavede ballade. Politiet var fremme fire minutter efter anmeldelsen, men ballademageren var stukket af i mellemtiden og problemet dermed løst.

Kl. 02.10 måtte politiet en tur til Underhuset, hvor en 39-årig mand fra Holbæk, optrådte voldeligt og ikke ville rette sig efter politiet, da politiet kom frem til stedet. Den 39-årige blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt ud på morgenstunden.

Kl. 02.14 kørte en anden politipatrulje til diskotek Cleopatra, hvor en 30-årig mand var provokerende og truende. Politiet fik ham væk fra stedet og han slap for en sigtelse.

Leave a Reply