Stadig glade smileyer hos fusker-butikker

SuperBest på Anders Larsensvej. Foto: Freelancefotografen.dk
SuperBest på Anders Larsensvej. Foto: Freelancefotografen.dk

På trods af afsløringen af fusk med kødet i tre SuperBest butikker i Holbæk er de stadig udstyret med en glad Smiley fra Fødevarekontrollen.

Ifølge Fødevarestyrelsens hjemmeside, Findsmiley.dk, er slagterafdelingerne i de tre SuperBest-butikker i Holbæk stadig udstyret med den bedste smiley.

Den nyeste kontrolrapport fra Slagteri- og kolonialafdelingen hos SuperBest i Mellemvang er fra den 25. juni i år (Læs den her) og ifølge den er der ingen problemer.

SuperBest i Mellemvang. Foto: Freelancefotografen.dk
SuperBest i Mellemvang. Foto: Freelancefotografen.dk

Heller ikke hos SuperBest på Anders Larsensvej fandt Fødevareregionens kontrollant problemer i Slagterafdelingen under et besøg den 6. august i år (læs rapporten her).

Da Fødevareregionen var forbi slagterafdelingen hos SuperBest i Smedelundsgade (det tidligere Strandberg-supermarked) den 3. september kvitterede kontrollanten med en Smiley (Læs rapporten her).

På trods af tre Smiley’er er slagtermestrene i de tre butikker blevet fyret efter fundet af ompakket kød. Fundet blev gjort da Fødevarekontrollen torsdag reagerede på en henvendelse fra DR 1 programmet “Kontant” og besøgte flere SuperBest butikker på Sjælland.

SuperBest i Smedelundsgade. Foto: Freelancefotografen.dk
SuperBest i Smedelundsgade. Foto: Freelancefotografen.dk

Myndighedernes besøg i torsdags har ikke ændret på, at de tre butikker stadig er stadig er udstyret med den bedste Smiley.

Smiley-ordningen blev i sin tid indført for at give forbrugerne en mulighed for blandt andet at se hvordan butikkerne opbevarer varer, hvor god hygiejnen er og om butikken sælger gamle varer.

Skriv et svar