Stadig glade smileyer hos fusker-butikker

SuperBest på Anders Larsensvej. Foto: Freelancefotografen.dk

SuperBest på Anders Larsensvej. Foto: Freelancefotografen.dk


På trods af afsløringen af fusk med kødet i tre SuperBest butikker i Holbæk er de stadig udstyret med en glad Smiley fra Fødevarekontrollen.

Ifølge Fødevarestyrelsens hjemmeside, Findsmiley.dk, er slagterafdelingerne i de tre SuperBest-butikker i Holbæk stadig udstyret med den bedste smiley.

Den nyeste kontrolrapport fra Slagteri- og kolonialafdelingen hos SuperBest i Mellemvang er fra den 25. juni i år (Læs den her) og ifølge den er der ingen problemer.

SuperBest i Mellemvang. Foto: Freelancefotografen.dk

SuperBest i Mellemvang. Foto: Freelancefotografen.dk

Heller ikke hos SuperBest på Anders Larsensvej fandt Fødevareregionens kontrollant problemer i Slagterafdelingen under et besøg den 6. august i år (læs rapporten her).

Da Fødevareregionen var forbi slagterafdelingen hos SuperBest i Smedelundsgade (det tidligere Strandberg-supermarked) den 3. september kvitterede kontrollanten med en Smiley (Læs rapporten her).

På trods af tre Smiley’er er slagtermestrene i de tre butikker blevet fyret efter fundet af ompakket kød. Fundet blev gjort da Fødevarekontrollen torsdag reagerede på en henvendelse fra DR 1 programmet “Kontant” og besøgte flere SuperBest butikker på Sjælland.

SuperBest i Smedelundsgade. Foto: Freelancefotografen.dk

SuperBest i Smedelundsgade. Foto: Freelancefotografen.dk

Myndighedernes besøg i torsdags har ikke ændret på, at de tre butikker stadig er stadig er udstyret med den bedste Smiley.

Smiley-ordningen blev i sin tid indført for at give forbrugerne en mulighed for blandt andet at se hvordan butikkerne opbevarer varer, hvor god hygiejnen er og om butikken sælger gamle varer.

Leave a Reply