SuperBest forretningerne i Holbæk fusker med kødet

SuperBest forretningerne i Holbæk har fyret sine slagtermestre efter fusk - også hos SuperBest i Mellemvang. Foto: Rolf Larsen
SuperBest forretningerne i Holbæk har fyret sine slagtermestre efter fusk - også hos SuperBest i Mellemvang. Foto: Rolf Larsen

De tre SuperBest butikker i Holbæk har alle fusket med kødet og ompakket gammelt kød, så det så det fremstod som friskt.

Fuskeriet blev opdaget i torsdags, da Fødevarestyrelsen efter et tip fra DR 1 programmet “Kontant” kom på uanmeldt besøg i butikkerne.

Efter afsløringerne er slagtermestrene i de tre butikker på henholdsvis Smedelundsgade, Anders Larsensvej og Mellemvang – blevet fyret.

– Vi anser fundene i vores butikker for at være en så grov overtrædelse af både vores interne retningslinjer og fødevarelovgivningen, at vi ikke længere kan have de ansvarlige ansat, siger adm. direktør i SuperBest, Frank Sørensen.

Med afskedigelserne ønsker SuperBest at sende en klar besked til kunderne og alle butikskædens medarbejdere.

Ingen af slagterafdelingerne i butikkerne har tidligere fået anmærkninger og sure smileys af fødevaremyndighederne.

Det er ikke kun i Holbæk, at SuperBest slagtere har fusket med kødet. I alt er syv slagtermestre i SuperBests butikker på Sjælland blevet afskediget efter fødevarekontrollens afsløringer.

DR 1 programmet Kontant, der handler om ompakning af gammelt kød, sendes på tirsdag.

Skriv et svar