Bauhaus – nu med drive-in trælast

Nu kan du køre bilen ind i Bauhaus. PR Foto: Bauhaus.

Nu kan du køre bilen ind i Bauhaus. PR Foto: Bauhaus.


Mandag morgen klokken 7.00 åbner den nye Drive-in trælast i Bauhaus.

Det er nu muligt at køre direkte ind i Danmarks største byggevarehus med bil og trailer. BAUHAUS i Holbæk har netop indrettet et helt nyt drive-in koncept, som skal gøre det nemmere at være håndværker og privat forbruger. Samtidig udvides åbningstiderne og sortimentet – det er opskriften på succes, mener varehuschefen.

BAUHAUS i Holbæk får som led i en omfattende ombygning en af landets største drive-in trælaster. Her kan man læsse sine varer direkte i bilen og dermed spare tid og kræfter.

-Med drive-in bliver vi pludselig endnu mere attraktive for håndværkersegmentet. Med drive-in bliver det muligt for håndværkere at være mere effektive, fordi pålæsning kan foregå lynhurtigt, siger Preben Buchard, der er varehuschef i BAUHAUS Holbæk.

Udvidet åbningstid

For at leve op til håndværkernes behov har BAUHAUS i Holbæk valgt at åbne endnu tidligere. Det er således muligt at handle allerede fra klokken 7:00 om morgenen – og det gælder naturligvis både for håndværkere og privatpersoner.

– Som forbruger vil man opleve en meget hurtigere indkøbsoplevelse. Hvor man tidligere først skulle fylde en vogn op og bagefter fylde bilen op, sparer man nu en arbejdsgang, siger Preben Buchard.

Drive-in trækker kunder og omsætning til

Han forventer at den nye drive-in trælast vil betyde en forøget omsætning og mange nye kunder i BAUHAUS:

-Dette er jo et konkurrenceparameter, som så mange andre, og vi ved fra andre BAUHAUS-afdelinger, at drive-in er med til at øge både omsætning og markedsandele. Med den nye drive-in trælast kan vi også give kunderne en nemmere vej til større indkøb af bygningsmaterialer, siger Preben Buchard.

Del af en større udvidelse i BAUHAUS Holbæk

Drive-in trælasten i BAUHAUS Holbæk giver adgang til alt inden for tømmer, cement, fliser, sten, gips og andre byggematerialer i den tungere ende.

Leave a Reply