28. marts 2024

Arkiv foto: Grand Power Ltd.
Arkiv foto: Grand Power Ltd.

En 42-årig mand truede søndag eftermiddag en 35-årig mand med en pistol foran Bladscentralen i Smedelundsgade.

Den 42-årige gik kl. 1650 ind i Bladcentralen på Smedelundsgade i Holbæk. Han gik frem til kassen, hvor han skubbede en kvindelig kunde til side og stillede sig først i køen. Han opførte sig uartigt over for både kvinden og eskpedienten.

En 35-årig mandlig kunde fra Holbæk så epsioden og påtalte opførslen overfor den 42-årige, hvilket førte til en meningsudveksling mellem de to mænd.

Den 42-årige forlod forretningen, og da den 35-årige kort efter kom ud af forretningen, standsede den 42-årige i en bil foran ham og steg ud af bilen. Den 42-årige pegede på den 35-årige med en pistol og truede med at skyde ham.

De to mænd stod med ca. 6 meters afstand, og den 35-årige blev selvsagt maget bange. Den 42-årige gjorde dog ikke alvor af truslerne, men satte sig ind i bilen og kørte fra stedet.

Den 35-årige noterede bilens registreringsnummer, som politiet brugte under en større eftersøgning af den 42-årige.

En politipatrulje opdagede den 42-åriges bil, da han kom kørende med høj fart på Holbækmotorvejen. Han kørte fra motorvejen og fortsatte til Tølløse, hvor det lykkedes politiet at standse ham på Sønderupvej i Tølløse.

I bilen fandt politiet en hardball-pistol, som havde en stor lighed med en rigtig pistol.

Politiet skønnede, at den 42-årige var påvirket af narko, så der blev taget en blodprøve af ham, og han blev sigtet for narkokørsel.

Efter afhøring og sigtelse for trusler, blev han løsladt.

1 thought on “Mand truede med pistol ved Bladcentralen

Comments are closed.