Landsstævnet er åbent

Foto: Rolf Larsen

Foto: Rolf Larsen


Omkring 27.000 mennesker overværede showet ved aftens åbningsceremoni.

Kl. 19 ankom Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen til stævnestadion, hvorefter ca.13.000 landsstævne deltagere deltog indmarchen.

Deltagere, arrangører, tilskuere og Holbæk-borgere har alle ventet spændt på denne dag. Og nu er den 2. juli 2009 så pludselig en realitet, hvilket glædede Holbæk Kommunes borgmester Jørn Sørensen, der i sin åbningstale hæftede sig ved vigtigheden af fællesskabet:

– Et landsstævne handler om at være en aktiv del af fællesskabet. Og her i Holbæk har vi allerede oplevet, hvordan denne store begivenhed har bragt os tættere sammen. For at skabe de bedst mulige rammer til glæde for jer deltagere og tilskuere har hele kommunen nemlig arbejdet tæt sammen.

Også formanden for Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI), Søren Møller, ser frem til landsstævnet og fremhæver i denne forbindelse, at idræt er for alle:

– Landsstævnet er en god fest for idrætten, fordi alle kan deltage. Her er deltagere fra alle dele af Danmark! Her er deltagere fra 15 til 89 år. Idrætten er ikke længere kun for børn og unge, men noget vi dyrker hele livet igennem.

Frivillige fra Holbæk opførte derefter et storstilet show med titlen ‘Holbæk holder vand’ under ledelse af Pia Jette Hansen, der er chef for Holbæk Teater.

Da showet var slut, gik Dodo & The Dodos på scenen og leverede et underholdende show for de mange deltagere og publikummer på landsstævne stadionet.

Leave a Reply