Celina Ree spiller i Højskoleteltet i aften

landsstaevne09-300px 18-årige Celina Ree åbner onsdag aften Højskoletletet ved Landsstævnet.

Celina Ree har med sit debutalbun ‘Kortlsutning’, vist nye veje for ung dansk musik, og hendes krydsning af tung rock, gode melodier og vedkommende danske tekster har allerede opnået et stort og trofast publikum.

Musikvideoen til nummeret “Kortslutning” har også fået godt fat og har været en af de mest viste videoer på musikkanalen MTV.

Højskolerne er rigt repræsenteret når landsstævnet skydes i gang. Mange højskoler har hold, der deltager i selve stævnet, men som noget helt særligt er højskolerne i år inviteret med for at supplere alle kropslighederne med ‘noget for hovedet’.

Højskolerne har i den forbindelse sammensat et varieret program for både børn, unge og voksne: Rock-, pop- og jazzkoncerter, foredrag, dans og performance, rap og spoken word, fortælling og fællessang fra Højskolesangbogen.

Højskoleteltet er placeret på Markedspladsen i Holbæk midtby.

Celina Ree spiller i aften kl. 19.00 i Høskoleteltet på Markedspladsen.

Leave a Reply