1400 spring på en halv time

landsstaevne09-300px Der bliver tryk på i det store spring-telt – Springmekka – i stævnecentrum onsdag aften når 1400 efterskoleelever på springholdet skal vise, hvad de har øvet på gennem de første dage i Holbæk.

Eleverne giver en opvisning for deres kammerater fra efterskolerne, så der ventes intens stemning i teltet, når de i alt 4000 efterskoleelever og lærere er samlet.

Springeleverne er delt op i fire hold, som hver især giver en opvisning på 25 minutter. Hver elev springer ca. 4 gange, så det giver omkring 1400 spring på de 15 baner pr. halve time.

– Det er muligt både at følge elever, som stadig er på begynderniveau og kun har dyrket spring igennem det seneste år på efterskole, men også elever som er på absolut eliteniveau, siger Karsten Vium Strandridder fra efterskoleholdets styregruppe.

Enkelte elever må sidde på sidelinjen ved aftenens opvisning, da de har pådraget sig mindre skader gennem de første dage. Men der er også en dreng som i går kom uheldigt til skade og brækkede benet.

Springopvisningen for efterskoleeleverne foregår onsdag kl. 19-21 i springmekka i stævnecentrum.

Eleverne giver desuden opvisninger i springmekka fredag kl. 11-12 og 14.50-15.20.

Leave a Reply