Skatteministeren løber maraton ved Landsstævnet

landsstaevne09-300pxOver 1200 løbere har meldt sig til Store Løbsdag på DGIs landsstævne lørdag d. 4. juli i Holbæk – en af dem er skatteminister Kristian Jensen, der tester sig selv på en maraton.

– Det er altid sjovt at teste sig selv på fysikken, og jeg glæder mig til at gøre det igen på en maraton. Jeg tror, det bliver en helt speciel oplevelse at gøre det på Landsstævnet, hvor der vil være en særlig stemning, siger Kristian Jensen, der for nylig løb en halvmaraton i Viborg som optakt til Store Løbsdag på Landsstævnet i Holbæk.

Skatteministeren er ikke ene om at tage en løbetur. Der er fire distancer, fem og 10 km, halvmaraton på 21 km og maratonløb på 42 km. Fælles for alle distancerne er, at der er start og mål på det store landsstævneområde ved Stadion.

Alle deltagere får målt tiden ved hjælp af en chip.

Skriv et svar