29. marts 2024

Nordvest FC sikrede sig i dag oprykningen til 2. division med eftermiddagens sejr over B 1913.

Det var lidt af en målfest, da hjemmeholdet tog i mod fynske B 1913  på Holbæk Stadion.

I løbet af kampens første kvarter scorede Philip Holm Svendsen to mål og inden pausen havde Emil Hülz sørget for, at hjemmeholdet førte kampen med 3-0.

Et par minutter inde i anden halvleg placerede Birol Serinkali bolden i B 1913’s mål og så var der for alvor fest på stadion.

Midt i anden halvleg fik gæsterne tildelt et straffespark, som målmand Nicky Jensen begik. Gæsterne forstod at udnytte chancen og fik sit eneste mål i kampen.

Ti minutter før tid, scorede Emil Hülz sit andet mål i kampen, efter at et hjørnespark var blevet headet væk af B 1913s forsvar.

Kampen endte 5-1 og dermed rykker Nordvest FC op fra Danmarksserien til 2. division.