28. marts 2024

Omkring 6.000 tilskuere var torsdag aften mødt frem på Holbæk Stadion for at se den første pokalsemifinale mellen FC København og Nordvest FC.

Håbet var stort hos hjemmeholdets tilskuere – håbet om at Danmarksserieholdet kunne gentage præstationerne der sendte superligaholdene AC Horsens og SønderjydskE ud af Landspokal cup’en.

Men denne gang vandt Goliat over David – Nordvest FC kæmpede flot, men FC København vandt aftenens opgør.

En halv time inde i kampen fik FCK tilkendt et straffespark, som Lasse Sømmergaard i første omgang parrede. Bolden røg dog ud til Niclas Jensen, der sendte den ind i nettet og dermed kom der til at stå 1-0 på måltavlen til københavnerne.

Kort før pausen havde Nordvest FC en god chance for at udligne, men Simon Broskov Jensen sendte bolden over målet.

Efter pausen havde Nordvest FC et par gode chancer, dog uden at det gav resultat.

Efter en times spilletid, sendte FCKeren Hjalte Nørregaard bolen ind i det ene hjørne i hjemmeholdets mål. Stillingen blev derved 2-0.

Nordvest FCs keeper Lasse Sømmergaard fik afværget et forsøg fra Hjalte Nørregaard efter opspil med Dame N’Doye.

Hjemmeholdet fik tildelt et straffespark, men FCKs keeper Johan Wiland nåede at parrere skudet, som anfører Erdogan Aslan ellers havde placeret perfekt ude ved den ene stolpe. Ved et hurtigt forsøg på mål igen, sendte han bolden over målet.

Ca. 8 minutter før tid scoerede Dame N’Doye til 3-0 og få sekunder før slutsignalet, lykkedes det igen Dame N’ Doyle at score til 4-0, hvilket blev kampens slutresultat.

Om 14 dage tager FC København imod, når Nordvest FC gæster Parken til returopgøret.