Svenske ambulancer skal køre i Holbæk

Fremover er det det svenske selskab Samariten, der står for den akutte ambulancekørsel i Holbæk.

Det sker efter at selskabet har vundet udbudet i Region Sjælland med en pris der var lavere end den nuværende leverandør, Falcks.

Da man tog stilling til tilbuddet, har man lagt vægtet kvalitet, pris og leverancesikkerhed op mod hinanden og lagt vægt på, at kvalitet og leverancesikkerhed vægter mere end prisen, oplyser Region Sjælland.

– Vi har ønsket at sikre regionens borgere et serviceniveau i ambulancekørslen på højde med det, vi har i dag. Og så indfører vi bod over for leverandøren, hvis de aftalte responstider ikke overholdes. På den måde sikrer vi, at leverandøren har stort fokus på servicen over for borgerne, siger regionsrådsformand Kristian Ebbensgaard.

Samariten overtager ambulancekørslen i Holbæk og resten af regionen – på nær Roskilde og Lejre – fra 2009.

Leave a Reply